O nama

Naša priča...

Godine prosto lete. Naša priča traje već 35 godina, a evo kratkog pregleda najvažnijih momenata…

1985. godina

Osnovana je samostalna zanatska radnja čija je osnovna delatnost izrada i ugradnja čelične konstrukcije, bravarski i krovopokrivački radovi.

U toku sedmogodišnjeg rada izveden je niz značajnih objekata širom bivše Jugoslavije.

1992. godina

Zanatska radnja prerasta u firmu “Primat” doo koja nastavlja sa istom delatnošću uključujući i inženjering poslove.

Na lokaciji Užice-Zlatibor na dvanaestom kilometru s desne strane izgradili smo proizvodne pogone za čeličnu konstrukciju i bravariju na površini od 5.000 m2.

2001. godina

Primat postaje porodična firma kada se u vlasništvo i rukovođenje, po dolasku sa studija, uključuju i dva sina osnivača.

Odmah zatim firma se naglo razvija, ojačava znatnim inženjerskim kadrom, vrhunskim majstorima i optimalnom tehničkom opremljenošću.

2006. godina

Firma „Primat“ na pomenutoj lokaciji, kao jedini osnivač, osniva firmu „D2Cut“ d.o.o. koja se na oko 1.000m2 proizvodnog  prostora, opremljena najsavremenijom opremom bavi projektovanjem, dizajniranjem , izradom i ugradnjom komadnog nameštaja od pločastih materijala.

Danas…

Danas je Primat firma sa preko 50 stalno zaposlenih i izuzetno kvalitetnih ljudi u svim segmentima – kako inženjerskom tako i bravarsko-zavarivačkom sektoru.

Konstantno investiranje u ljude i opremu stavlja nas u poziciju da možemo da odgovorimo na sve izazove novih projekata uz poštovanje ugovorenih obaveza.

Ko smo mi

Kontakt podaci

Primat doo
Kancelarije:
Omladinska 3, 31000 Užice
Tel: +381 31 514 421
Proizvodnja:
Sušica, Kleke bb, 31312 Mačkat
Tel: +381 31 3834 205
Email: office@primat.rs
Website: www.primat.rs

Naši rezultati

Ponosimo se dosadašnjim poslovnim uspesima

0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Završenih projekata

Zašto smo drugačiji?

Čak 35 godina tradicije mnogo znači. Znači iskustvo, tradiciju, doslednost. Tone i tone izrađenih i montiranih metalnih konstrukcija kao i mnoštvo naših zadovoljnih klijenata govore mnogo više nego što bismo mi sami mogli reći o sebi. Zato i rastemo gradeći druge.